П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

Промивка теплообмінника — запорука довготривалої роботи водонагрівачів Новина з фото

Промивка теплообмінника — запорука довготривалої роботи водонагрівачів

Світловодське УЕГГ надає послуги з промивання теплообмінників. Роботи проводяться спеціалістами з використанням установки "AQUAMAX-10".


Процес роботи газового обладнання, а саме газових опалювальних котлів та проточних водонагрівачів, включає в себе нагрівання води в теплообміннику.

Навіть якщо ви придбали високоякісний водогрійний апарат закордонного виробництва, це не гарантує, що в подальшому не виникне проблем з гарячим водопостачанням або опаленням. В воді знаходиться солі кальцію, магнію та заліза. При нагріванні ці солі випадають в осад, який осідає на стінках теплообміннику у вигляді накипу, що стає суттєвою перешкодою для передачі теплової енергії. Це приводить до того, що продуктивність газового приладу погіршується, зменшується проток води через теплообмінник та температура води не відповідає заданій, збільшуються витрати газу.

Промивка теплообмінника — запорука довготривалої роботи водонагрівачів

Щоб уникнути цієї проблеми, потрібно своєчасно проводити профілактичну промивку теплообмінників. При виконанні цих робіт виконується видалення накипу та сторонніх включень, які можуть бути присутніми в теплообміннику. Ці роботи необхідно виконувати з демонтажем теплообмінника в спеціально відведеному приміщені, в зв’язку з тим, що при промивці можливий викид речовини, яка використовується для промивки, та парів, що утворюються при взаємодії накипу та кислоти.

Вартість робіт з промивання теплообмінників на 01.12.2014 року для теплообмінника газової колонки складає 245 грн., для теплообмінника газового котла 341 грн.

Роботи можна замовити звернувшись до служби ВБО Світловодського УЕГГ особисто, або за телефоном 2-43-76 з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00.

Промивка теплообмінника — запорука довготривалої роботи водонагрівачів

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top