Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

П’ять років гарантії дає ПП "Ефект" на заасфальтовані дороги Новина з фото Новина з відео

П’ять років гарантії дає ПП "Ефект" на заасфальтовані дороги

Укладання асфальту на припорошені снігом дворові проїзди у Світловодську 25 листопада викликало неабиякий резонанс. Думки людей розділилися. Одні дякують ПП "Ефект" за чудові дворові дороги, адже цього моменту довелося чекати багато років. Інші обвинувачують УЖКГ у безгосподарності державні гроші пустили на вітер.
^ Реклама ^

ЗА ТЕМОЮ: Выпал снег? Ударил мороз? Самое время стелить асфальт!

Ми звернулися до начальника УЖКГ Віктора Самоляка з простим запитанням: чому так пізно, у негоду стелили асфальт? Ось, що розповів нашому виданню Віктор Андрійович:

"Планові призначення на виконання робіт по капітальному ремонту міждворових проїздів ми отримали лише за підсумковим розподілом видатків 2014 року. Освоєння капітальних видатків передбачає виготовлення проектно-кошторисної документації та проходження державної експертизи що потребувало певного часу. Тому, УЖКГ лише 5 листопада змогло укласти договір з ПП "Ефект" на капітальний ремонт міждворових проїздів.

Ніякого авансу виконавцю ми дати не змогли, але, враховуючи наближення несприятливих погодних умов, підприємство розпочало виконання робіт, тобто пішло нам назустріч. Мокрий сніг при плюсовій температурі ми спостерігали на завершальному етапі робіт і сумніву у якості роботи у нас не виникло.

Слід зазначити, що ПП "Ефект" має 25-річний досвід проведення робіт з капітального та поточного ремонту доріг, використовує новітні технології, що дозволяє якісно виконувати укладання асфальтових сумішей у тому числі і в умовах похолодання та опадів.

Тому ПП "Ефект" для забезпечення якісного покладання асфальтової суміші, з настанням зазначених вище погодних умов, використовувало такі заходи: збільшило кількість бітуму у асфальтовій суміші; для запобігання проникненню води у пори застосовувало дрібнозернисту асфальтову суміш; застосовувало добавки, які збільшують прилипання бітуму до каміння та основи дороги; використовувало асфальтову суміш розігріту до 180°С.

Окрім цього, виконавець робіт ПП "Ефект" запропонував включити в умови договору 5-річну гарантію на виконані роботи, що зобов’язує його безкоштовно виконувати роботу по технічному обслуговуванню, а також усуненню виявлених недоліків на протязі гарантійного терміну."

ЗА ТЕМОЮ: Губернатор області вимагає пояснень від мера Світловодська з приводу ремонту доріг


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top