П’ятниця, 29 березня 2024
Культура

Історичний урок "Дзвони серця" пройшов у бібліотеці №2 Новина з фото

Історичний урок "Дзвони серця" пройшов у бібліотеці №2

До Дня пам’яті жертв голодомору і політичних репресій в Україні у бібліотеці-філії №2 для учнів 6-7 класів ЗОШ №1 було проведено історичний урок "Дзвони серця".


Бібліотекарі ознайомили присутніх із трагічними сторінками тих страшних подій української історії, а директор краєзнавчого музею Сергеєв Віктор розповів про страшні історії Голодомору у нашому краї.

Злочини, здійснені під час голодомору в Україні, беззаперечно були злочином проти людства. Про це ж розповів відеофільм "Голод 1932-1933" який подивилися учні.

В читальному залі бібліотеки була презентована художньо-документальна викладка літератури "Чорна сповідь твоя, Україно", де зібрані документальні матеріали саме про перебіг тих подій в Україні та Кіровоградщини.

Пам’ять нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок написано криваво-чорним кольором. Одна з найсумніших сторінок нашої історії - це Голодомор 1932-33 років. 81 рік тому наш народ пережив катастрофу, яка могла зупинити життя всієї нації. Голодомор приніс не лише страждання і смерть. Він посіяв страх серед людей.

На вшанування світлої пам’яті жертв Голодомору була оголошена хвилина скорботи. Нехай память про всіх померлих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Історичний урок "Дзвони серця" пройшов у бібліотеці №2

Історичний урок "Дзвони серця" пройшов у бібліотеці №2

Історичний урок "Дзвони серця" пройшов у бібліотеці №2

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top