П’ятниця, 29 березня 2024
Корисна інформація

У Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України сталися зміни

Як пояснив нам Сергій Якименко, заступник начальника — головний страховий експерт відділення ВД ФССНВ в Олександрійському районі, зміни структури робочих органів Фонду у Кіровоградській області відбулися відповідно до постанови правління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України від 12.06.2014 року №11.


Отож, з 1 жовтня 2014 року припинена діяльність відділення виконавчої дирекції Фонду у Світловодському районі як юридичної особи, шляхом приєднання його до відділення виконавчої дирекції Фонду в Олександрійському районі. Всі функції щодо забезпечення державного соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань на території міста Світловодська, Світловодського та Онуфріївського районів передані відділенню Фонду в Олександрійському районі.

Ці зміни зовсім не означають, що страхувальники чи застраховані особи повинні для вирішення будь-яких питань їздити до Олександрії, у Світловодську за тією ж адресою (вул. Леніна, 96), де раніше знаходився офіс відділення у Світловодському районі знаходиться представництво відділення в Олександрійському районі.

Телефони у Світловодську: 2-66-85, 3-37-80, телефони в Олександрії: (05235) 4-13-52, 4-20-74. За цими номерами ви можете отримати консультацію з питань охорони праці і соціального страхування, повідомити про нещасний випадок на виробництві тощо.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top