Вівторок, 23 квітня 2024
Влада

Нове обличчя у міськвиконкомі — Домбровський Роман Васильович Новина з фото

Нове обличчя у міськвиконкомі — Домбровський Роман Васильович

З 28 жовтня 2014 року Роман Домбровський призначений на посаду начальника загального відділу апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради.


Народився 11 лютого 1982 року в с. Велика Андрусівка Світловодського району.

У 1999 році Роман Домбровський із золотою медаллю закінчив Великоандрусівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. У 2004 році закінчив історичний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка за спеціальністю "Педагогіка і методика середньої освіти. Історія", здобувши кваліфікацію "вчитель історії і правознавства основної і старшої школи".

З 2004 до 2007 року працював на посаді вчителя історії та правознавства Подорожненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Світловодського району.

З 2007 до 2009 року навчався в Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України отримав другу повну вищу освіту за спеціальністю "Державне управління" та здобув кваліфікацію магістра державного управління.

З 2009 до 2010 року працював на посаді завідувача сектору опіки піклування та усиновлення служби у справах дітей Світловодської райдержадміністрації. З серпня 2010 по січень 2014 року працював методистом професійно-технічного училища № 5 м. Світловодська. З лютого по липень 2014 року займався підприємницькою діяльністю.

Одружений, має двох дітей.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top