Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

"Виховна бесіда" закінчилася ножовим пораненням

"Виховна бесіда" закінчилася ножовим пораненням

Після гучної сварки та штовханини між жителями Світловодська, один з них отримав ножове поранення. Наразі правоохоронці опитують усіх учасників конфлікту.
^ Реклама ^

Пригода сталася 13 листопада. До міліції зателефонував чоловік, який повідомив, що під час бійки "зачепив" свого опонента ножем. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, між власницею будинку та її співмешканцем часто відбувалися суперечки. Вирішити конфлікт у власний спосіб вирішила родичка жінки. Для цього вона прийшла зі своїми трьома знайомими і взялася проводити "виховну бесіду".

На розмову в доволі категоричній формі чоловік відреагував агресивно. Після нетривалої лайки він несподівано вхопив зі столу ножа. Один з його опонентів зміг відібрати небезпечний предмет, але спересердя махнув ним у бік чоловіка. Побачивши кров, "гість" самостійно зателефонував до міліції та повідомив про те, що сталося.

— По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 124 Кримінального кодексу України "Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони", — розповідає начальник Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок. — Наразі тривають слідчі дії.

Якщо вину чоловіка буде доведено, йому загрожуватиме покарання у вигляді арешту або обмеження волі на строк до двох років.

***

14 листопада Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 367 заяв і повідомлень громадян, з них 65 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення 54-річної місцевої жительки про крадіжку. Попередньо встановлено, що 27-річний раніше судимий житель міста викрав металеву драбину з території нежилого домоволодіння, що належить жінці. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3. ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top