Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Наші вітання

У неділю, 16 листопада святкуємо День працівників радіо, телебачення та зв'язку України!

У неділю, 16 листопада святкуємо День працівників радіо, телебачення та зв'язку України!
День працівників радіо, телебачення та зв'язку українці святкують 20 років поспіль. Майже кожен з нас користується послугами людей, які працюють у цій галузі.
^ Реклама ^

За різними джерелами інформації галузь зв'язку та сфера інформатизації України налічує більше тисячі операторів зв'язку, 500 провайдерів Інтернет, 15 тис. відділень поштового зв'язку, 10 профільних вищих навчальних закладів, які щорічно готують близько 30 тисяч фахівців у сфері телекомунікацій; понад 10 науково-дослідницьких і проектних інститутів.

Сьогодні в Україні близько 12 мільйонів абонентів фіксованого телефонного зв'язку, більше 40 мільйонів (86% населення країни) абонентів мобільного зв'язку, державне телебачення може дивитися 94,5% населення, послугами Інтернет, з різною періодичністю, користується близько 8,5 мільйонів жителів України, кількість веб-сайтів досягла 32 тисяч.

Тож ми не можемо не привітати всіх учасників процесу з цим святом! Щастя, міцного здоров'я, миру і добра всім, а нашим колегам — всіляких гараздів у втіленні ваших проектів і адекватного ставлення до успіхів інших.

З повагою,
Богдан Дроздов,
шеф-редактор Інтернет-видання "Світловодськ"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top