П’ятниця, 29 березня 2024
Корисна інформація

Чи знаєте ви як захистити свої права? Спеціальний мобільний додаток вам допоможе!

Чи знаєте ви як захистити свої права? Спеціальний мобільний додаток вам допоможе!

Відтепер поради громадянам "Як захистити свої права" опубліковані на сайті МВС. Зокрема, громадяни зможуть отримати інформацію про те, що робити у разі затримання правоохоронними органами, як вести себе, якщо із затриманого ви стали заарештованим, а також отримати відповіді на багато інших наболілих питань.


Щоб бути обізнаним у цій галузі, представники "Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів" розробили для українців спеціальну програму на мобільний телефон. Скачати її можна абсолютно безкоштовно за посиланням:


Програма написана як для власників Android, так і користувачів Apple.

Також розробники обіцяють оновлювати інформацію, як тільки буде змінюватися українське законодавство або ж у плановому порядку — раз на півроку.

Про порадник

Порадник "Міліція під контролем" містить правову інформацію про те, як поводитись із правоохоронцями в різних життєвих ситуаціях, як запобігти чи вирішити конфлікти з міліцією. Окрім того, в ньому зібрано контакти організацій, де можуть проконсультувати чи надати юридичну допомогу, якщо Ви опинились в складній ситуації, а також телефони та адреси територіальних відділень міліції.

Додаток розроблений Асоціацією українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ). Пропозиції та зауваження щодо роботи додатку надсилайте за адресою: umdpl.association@gmail.com.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top