Вівторок, 23 квітня 2024
Парламентські вибори-2014

Мітингувальники під ОВК у Знам'янці поставили районній міліції ультиматум Новина з фото

Мітингувальники під ОВК у Знам'янці поставили районній міліції ультиматум

У Знамянці триває мітинг під стінами ОВК №102. Громадяни оголосили ультиматум правоохоронним органам: якщо до завтрашнього дня, до 17.00, не буде оприлюднено ніяких результатів щодо розслідувань порушень у 102 окрузі (їх близько 22), то мітингувальники вживатимуть радикальніших методів. Зокрема обіцяють перекривати траси і, можливо, залізницю навколо Знамянки.


Перед людьми виступив начальник районного відділення МВС, який відповів на запитання активістів та кандидатів у нардепи. Він повідомив, що такий повільний рух у справах зумовлений тим, що усі працівники МВС задіяні для охорони виборчих дільниць і немає кому розслідувати дані факти. Втім пообіцяв включитися у розслідування.

У даний момент у Знамянці обирають запобіжний захід для осіб, які здійснили 26 жовтня напад на автомобіль кандидатів у нардепи Мустафа Найема, Світлани Заліщук та Сергія Лещенка. Наразі по першим двом підозрюваним суддя відправився до нарадчої кімнати і о 19.00 почнеться розгляд по ще трьом учасникам даної пригоди.

ЗА ТЕМОЮ: Затримано нападників на кандидатів в народні депутати

"Гречка" направляється до залу засідань і надалі повідомлятиме про перебіг подій.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top