Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Правоохоронці Кіровоградщини відмовилися сприяти чесним виборам

Враховуючи факт прийняття нових норм законодавства щодо запобігання зловживань під час виборчого процесу, та проголошений Президентом України Петром Порошенком курс на проведення чесних та прозорих виборів та невідворотності покарання за спроби фальсифікації результатів голосування, громадська організація "Вільний громадянин" звернулася за сприянням до органів внутрішніх справ Кіровоградщини.
^ Реклама ^

Зокрема, як повідомила прес-служба організації "Вільний громадянин", активісти звернулися до керівництва РУВС Знам’янського, Онуфрієвського, Світловодського, Олександрівського та Новгородківського районів. Організація закликала правоохоронців долучитися до профілактичної роботи щодо ймовірних правопорушень, та провести роз’яснювальну роботу серед членів виборчих комісій з метою уникнути можливих зловживань та провокацій під час голосування та підрахунку голосів 26 жовтня 2014 року.

"Нажаль, керівництво районних відділів внутрішніх справ проігнорували нашу заяву щодо проведення консультацій задля запобігання правопорушенням під час волевиявлення громадян України на території 102-го одномандатного виборчого округу. Така позиція правоохоронців викликає подив у всіх мешканців Кіровоградщини, які щоденно стають свідками все більш цинічних фактів беззаконня під час агітації певних кандидатів", — йдеться в заяві "Вільного громадянина".

Крім того в організації попередили, що свідоме небажання міліції виконувати норми законодавства та здійснювати профілактичну роботу, в даному випадку з попередження вже наявних порушників норм виборчого процесу, може стати у нагоді політичним аферистам, та призвести до фальсифікування результатів голосування в межах одномандатного виборчого округу №102.

^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top