Четвер, 28 березня 2024
Кримінал

Крадія майна жителів Світловодська встановлено. Йому "світить" до шести років позбавлення волі

Крадія майна жителів Світловодська встановлено. Йому "світить" до шести років позбавлення волі

Але навряд чи така життєва перспектива його налякає. Зловмисник кілька років тому повернувся з місць позбавлення волі. Йому 36 років, він не одружений, не має свого помешкання, проживає у друзів. Жертвами злодія стали четверо місцевих жителів, які протягом вересня звернулися до міліції з відповідними заявами.


У кожній з заяв потерпілі викладали інформацію про те, як повертаючись додому, вони виявляли пошкоджені метало-пластикові вікна і помічали відсутність деяких речей. Серед скарбу, що поцупив крадій, називаються: монітор, запчастини до системного блоку, вироби із золота, гроші, сумки, мобільний телефон, запальничка, спортивний костюм.

У результаті проведення слідчих дій працівники карного розшуку Світловодського міськвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні кримінальних правопорушень. Зловмисник розповів, що викрадене майно він продавав в сусідній області, а отримані кошти витрачав на власні потреби. Частину викрадених речей правоохоронці вилучили.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Тривають слідчі дії.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top