П’ятниця, 19 квітня 2024
Події

Капітан запасу Фоменко: "Хоч перед смертю хотів постріляти!" Новина з фото

Капітан запасу Фоменко: "Хоч перед смертю хотів постріляти!"

З проханням надрукувати "Оду на смерть диктатора Росії та ката України Путіна" звернувся до нашого видання Анатолій Андрійович Фоменко. Вірші нам видалися аж занадто радикальними, а їх автор дуже цікавою людиною.


Анатолію Андрійовичу виповнилося 77 років, багатьох друзів і однолітків вже немає серед живих, а він почувається добре, бадьорий, енергійний і виглядає значно молодше, ніж у паспорті записано. Живе разом з дружиною на вулиці Вільній і мріє потрапити на фронт, в зону АТО.

"Хоч перед смертю хотів постріляти! Звернувся до військкомату, кажу, що я капітан запасу, маю досвід, міг би навчати новобранців. А вони, як взнали про мій вік, зразу відмовили", обурюється пенсіонер.

Анатолій Андрійович пригадує, як вчився у Харківському автодорожньому інституті, служив у лавах збройних сил на Камчатці, працював у Тюменській області головним інженером, потім директором автотранспортної контори, а повернувшись до Світловодська, знайшов себе на посаді головного інженера Придніпровського ремонтно-будівельного управління.

І де б не працював Анатолій Фоменко, навколо нього вирувало життя. Шкода, що тепер не має змоги потрапити у центр подій і захистити рідну країну від злого і підступного ворога. Тож і висловлює свою громадянську позицію у віршах…

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top