П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Відео Корисна інформація

До уваги світловодців! Створіть запас питної води 27 вересня! Новина з відео

До уваги світловодців! Створіть запас питної води 27 вересня!

Відділ надзвичайних ситуацій міськвиконкому розповсюджує інформацію для громадян міста, керівників підприємств, установ та організацій про припинення постачання електроенергії та питної води 27 вересня 2014 року.


У зв’язку з виконанням робіт на повітряній лінії ПЛ-330 кіловольт "Кременчуцька ГЕС - Черкаси" 27 вересня 2014 року з 08.00 годин буде припинення електропостачання насосної станції І-го та ІІ-го підйомів ОКВП "Дніпро-Кіровоград", каналізаційних насосних станцій №№7,8,9, які розташовані на території Заводського, Садового та Шевченківський мікрорайонів; населення Заводського, Садового та Шевченківського мікрорайонів до 18:00.

ЗА ТЕМОЮ: 27 та 28 вересня цього року Кіровоград та всі міста обласного підпорядкування лишаться без води

У зв’язку з цим буде припинено постачання питної води мешканцям та підприємствам, установам, організаціям Заводського, Садового та частково Шевченківського мікрорайонів міста з 8:00 27 вересня до 06:00 28 вересня 2014 року.

Населенню, керівникам підприємств, установ та організацій Заводського, Садового та частково Шевченківського мікрорайонів міста пропонується створити необхідний запас питної води.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами:

7-13-56 — черговий диспетчер СВКГ ОКВП "Дніпро-Кіровоград"

2-34-42 — черговий диспетчер СРЕМ ПАТ "Кіровоградобленерго"



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top