Вівторок, 23 квітня 2024
Нам пишуть

Почесний громадянин міста Світловодська Петро Махно шле привіт землякам з Тернополя Новина з фото

Почесний громадянин міста Світловодська Петро Махно шле привіт землякам з Тернополя
Малеча з дідусем-ветераном

Восьмого вересня ми розмістили на сайті спогади Почесного громадянинуа міста Світловодська, полковника у відставці Махна Петра Миколайовича, якому 12 липня виповнилося 90 років. Деякі читачі були здивовані тим, що Петро Миколайович живий і здоровий, бо давно не бачили його у Світловодську. Ми попросили рідних ветерана розповісти де і як він живе нині.


Ось що написала нашому виданню 15 вересня його донька Наташа Махно:

"Мой папа, Махно П.Н. сейчас живет в Тернополе с семьей внучки — Тани Мелымуки. Чувствует себя замечательно, как на свои 90 лет. Юбилей мы все ездили отмечать в Одесскую область к Инне — старшей дочери. День Победы праздновали в Тернополе. На моей страничке в Одноклассниках есть много фотографий. Можете посмотреть и если понадобится — воспользоваться.

Дякуємо за увагу до ветерана. Тато і зараз дуже активний, гуляючи з правнуками в Парку Слави розповідає їм про військову техніку, яка стоїть на майданчику, а біля погрудь Героїв Радянського Союзу, загиблих за визволення Тернополя, ми разом із внуками-правнуками посадили до свята Перемоги чорнобривці. Потім до нашої ініціативи долучились інші мешканці району Старого парку, а зелене господарство міста закінчило розпочату справу. А спогади тато пише власноруч в кількох екземплярах — сину Вадиму, старшій доньці Інні і мені. Якщо щось ще цікавить Вас чи світловодців, ми із задоволенням розповімо."


ЗА ТЕМОЮ: Юність, що поєдналася з війною…

Дякуємо Наташі за відповідь і бажаємо Петру Миколайовичу прожити 100 років без старості!

Почесний громадянин міста Світловодська Петро Махно шле привіт землякам з Тернополя
Дідусь з дівчатами на прогулянці

Почесний громадянин міста Світловодська Петро Махно шле привіт землякам з Тернополя
Ранок 9 травня

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top