Четвер, 28 березня 2024
Надзвичайні пригоди

В одному з домоволодінь села Озера згоріло сіно і солома, житловий будинок вдалося врятувати Новина з фото

В одному з домоволодінь села Озера згоріло сіно і солома, житловий будинок вдалося врятувати

Як повідомляє прес-служба Управління державної служби надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області, 1 вересня о 15:52 від жительки сула Озера Світловодського району надійшло повідомлення про пожежу сінника та господарчої споруди її сусідів. На місце події виїхали бійці державної пожежно-рятувальної частини №17 У ДСНС в області та працівники місцевої пожежної команди.


З прибуттям бойового розрахунку на місце події було встановлено, що вогнем охоплено сінник разом із шиферною покрівлею, в якому знаходиться 6 тонн сіна та 4,5 тонни соломи. Звичайно, для селян, які приклали чимало зусиль аби заготовити корм для худоби на цілу зиму, це суттєва втрата. Рятувальникам пожежу вдалося ліквідувати та не допустити її розповсюдження на літню кухню та будинок. Причиною пожежі фахівці вважають необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Але це орієнтовна версія.

В одному з домоволодінь села Озера згоріло сіно і солома, житловий будинок вдалося врятувати

Рятувальники закликають:
"Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у власних оселях та на подвір’ях: не кидайте незагашених сірників, не спалюйте сміття поблизу господарчих та житлових будівель. Саме від вашої обачності залежить збереження вашого майна від пожеж."

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top