Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Наші вітання

З ювілеєм Вас, Вікторе Федоровичу!

З ювілеєм Вас, Вікторе Федоровичу!

У День незалежності України, 24 серпня святкує свій 70-річний ювілей голова наглядової Ради ПАТ "Світловодське АТП-13507" Молчанов Віктор Федорович. З глибокою повагою і від усього серця вітаємо його з днем народження!
^ Реклама ^

Є така традиція – у ювілейні дати підбивати підсумки пройденого шляху, згадувати про трудові досягнення і життєві успіхи. Я хочу це зробити замість Віктора Федоровича – людини надзвичайно скромної.

Його трудовий стаж становить 53 роки. У 1963 році він розпочав свою трудову діяльність токарем Брянського автомобільного заводу, при проходженні виробничої практики від Бежицького машинобудівного технікуму Брянської області (Росія) де навчався з 1961-го по 1964 рік.

Після закінчення технікуму, з 1964-го по 1967 рік служив у лавах Радянської Армії. Після демобілізації працював головним інженером-механіком сільськогосподарської артілі ім.Суворова у Дніпропетровській області, начальником автотранспортного цеху приіску "ім. 40-річчя Жовтня", виробничого об’єднання "Північсхідзолото" Магаданської області (Росія).

З 1968 року Молчанов В.Ф. працює на Вільногірському АТП-03667 Дніпропетровської області на посадах диспетчера та механіка, а після закінчення у 1976 році без відриву від виробництва Всесоюзного Московського політехнічного інституту, його було призначено на посаду начальника виробничо-технічного відділу цього підприємства. Починаючи з 1977 року Молчанов В.Ф. займає керівні посади в автотранспортній галузі м. Світловодська Кіровоградської області, зокрема головного інженера, а потім директора Світловодського АТП- 10063, що було створено під його безпосереднім керівництвом.

В 1986 році Віктор Федорович переведений на посаду головного інженера Кіровоградського обласного управління автомобільного транспорту. Він - учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС 1 категорії, внаслідок чого отримав другу групу інвалідності.

З вересня 1991 року Віктор Молчанов призначений директором Світловодського АТП-13507. В квітні 1996 року обраний головою правління ВАТ "Світловодське АТП-13507", а з лютого 2002 року - головою Наглядової Ради ВАТ "Світловодське АТП-13507". Цю посаду він обіймає до сьогодні.

З приходом Віктора Федоровича на підприємстві збудовано систему капітальних комунікацій для підігріву автомобілів в зимовий період, проведена реконструкція механізованої мийки агрегатів та реконструкція механізованої дільниці прання спецодягу, також здійснено реконструкцію диспетчерського приміщення з обладнанням залу для відпочинку водіїв, проведено газифікацію системи опалення автопідприємства. Побудовано малосімейний гуртожиток на 12 квартир для робітників підприємства, змонтовано лінію підводу газу до гуртожитку.

Молчанов В.Ф. приділяє велику увагу придбанню та оновленню рухомого складу для перевезення пасажирів. За період його керівництва підприємство за власні кошти придбало 20 нових автобусів марки ПАЗ-3205, ПАЗ-4234, 6 автобусів ХАЗ-3250.02, 8 автобусів ТУР А- 049, 1 автобус "Неоплан" призначений для перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, 1 автобус "ДАФ", 3 автобуси марки "Шаолінь", 3 автобуси марки "УСШУІ", автобус ІУЕСО, 2 автобуси марки "МЕК.8ЕБЕ8". За період його роботи всі автобуси, було переобладнано для роботи на стиснутому газі, що дало змогу на 40 відсотків підвищити економічність їхньої роботи. Також у 2009 році за його ініціативою було введено в експлуатацію діагностичний центр для поглибленої перевірки технічного стану рухомого складу транспортних засобів.

Молчанов В.Ф. вміло мобілізує керівників структурних підрозділів на створення здорового мікроклімату в трудовому колективі. В складні часи економічної кризи в країні, завдяки досвіду, професіоналізму та вмілому керівництву Молчанова В.Ф. було збережено транспортні засоби підприємства. ПАТ "Світловодське АТП-13507" є одним з небагатьох автотранспортних підприємств в Кіровоградській області де зберігся кількісних склад працівників, злагоджено працюють всі структурні і виробничі підрозділи підприємства, робітникам підприємства своєчасно та без затримки виплачується заробітна плата, що забезпечує безаварійну та безпечну роботу транспортних засобів підприємства і якісне виконання пасажирських перевезень.

Серед керівників міста та району, керівників підприємств, установ та організацій, працівників АТП-13507 Молчанов В.Ф., користується заслуженою повагою та авторитетом.

За період своєї трудової діяльності Віктор Федорович Молчанов відзначений Подякою Прем’єр-Міністра України, Почесною грамотою Міністерства транспорту України, також неодноразово нагороджувався Почесними Г рамотами Кіровоградської обласної Ради, Кіровоградського обласного автоуправління та обкому профспілки, Світловодської міської і районної Рад, Онуфріївської районної Ради. В жовтні 1988 року нагороджений медаллю "Ветеран праці", також нагороджений пам’ятною ювілейною медаллю "5-та річниця Головної державної інспекції на автомобільному транспорті", нагрудним знаком "За безаварійну роботу" II ступеня, в 2004 році, присвоєно звання "Почесний працівник транспорту України", "Почесний працівник департаменту транспорту України", в 2013 р. нагороджений Державною нагородою "Заслужений працівник транспорту України".

Від імені всього трудового колективу підприємства зичу Віктору Федоровичу міцного здоров’я, сімейного затишку і довгих років плідної праці в АТП-13507!

Юрій Богдан,
директор ПАТ "Світловодське АТП-13507"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top