Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Економіка

Старі світлофори — на утилізацію! Новина з фото

Старі світлофори — на утилізацію!

"На утилізацію!" — такий вирок від кременчуцьких фахівців отримали старі світловодські світлофори, які зберігалися на території "Комбінату комунальних послуг".
^ Реклама ^

Датовані 1989 роком, ці світлофори більше десяти років працювали на перехрестях біля ЗШ №5 та на перехресті В. Бойка Б. Хмельницького. Потім доволі довгий час світлофори не працювали, але продовжували висіти на перехрестях. У 2012 році останні з них було демонтовано та відправлено на зберігання.

Нещодавно, влітку 2014, коли постало питання про необхідність облаштування перехрестя В. Бойка Б. Хмельницького новими світлофорами, згадали про старі. Аби з’ясувати, чи можна їх відремонтувати та дати друге життя, створили комісію, до складу якої увійшли: заступник міського голови з комунальних питань Олександр Сич, заступник начальника УЖКГ Віктор Боровський, начальник КП "ККП" Володимир Білан, начальник дільниці з наладки світлофорних об’єктів комунального підприємства "Міськсвітло" (м. Кременчук) Дмитро Попов та електромонтер цього кременчуцького підприємства Віктор Башаримов.

11 серпня члени комісії, в присутності журналістів ТРК "Веселка" та газети "Світловодськ вечірній", оглянули старі світлофори та зробили свої висновки щодо їх стану.

"Стан цих світлофорів — жахливий!" — коротко і ясно прокоментував побачене Віктор Башаримов електромонтер Кременчуцького комунального підприємства "Міськсвітло" та порадив відправити їх на утилізацію.

Свій однозначний вирок Віктор Башаримов пояснив тим, що світлофорне обладнання, яке нині зберігається на території комунального підприємства "Комбінат комунальних послуг" є морально і фізично застарілим.

"Ми давно демонтуємо в Кременчуці подібні старі лампові моделі та замінюємо на нові", — додав електромонтер.

За словами кременчуцьких фахівців, старі світловодські світлофори не підлягають відновленню, але частково їх можна використовувати в якості запасних деталей в разі поламки світлофорних об’єктів, які працюють нині на перехрестях біля автостанції та біля міліції.

Коментуючи висновки комісії, заступник міського голови з комунальних питань зауважив, що враховуючи думку фахівців, потрібно знову повертатися до питання придбання нових світлофорів. Щодо їх ціни, Олександр Сич зауважив, що кошторис витрат на придбання, монтаж та підключення нових світлофорів буде прорахований відповідними організаціями під час підготовки проекту та проведення його архітектурно-будівельної експертизи.

Старі світлофори — на утилізацію!

Старі світлофори — на утилізацію!

Старі світлофори — на утилізацію!

Старі світлофори — на утилізацію!


МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Снова о светофоре или чем "бюджетная" гривна отличаются от той, что у меня в кошельке?

Олександр Сич: "Запрошуємо бажаючих облаштувати світлофорами перехрестя В. Бойка Б. Хмельницького за 4,5 тисячі гривень"

В Светловодске установят "золотой" светофор

Звернення до міського голови: "Юрію Миколайовичу! Ми дуже просимо Вас навести порядок в нашому місті!"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top