П’ятниця, 19 квітня 2024
Кримінал

У ніч на п’ятницю невідомий чоловік напав з ножем на двох дівчат у Світловодську

У ніч на п’ятницю невідомий чоловік напав з ножем на двох дівчат у Світловодську

Про поножовщину, у якій молодий чоловік напав на двох дівчат, у ніч на п’ятницю, 25 липня на території Центру дитячого творчості (ЦДТ) по вулиці Калініна, нам повідомили користувачі сайту. Вони стурбовані тим, що раніше у Світловодську такого не було і пов’язують випадок з великою кількістю приїжджих.


За достовірною інформацією ми звернулися до заступника начальника Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області, підполковника міліції Калачнюка Олександра Петровича. Ось що він розповів.

Дві місцеві дівчини 18 і 19 років близько першої ночі пили пиво на території ЦДТ. До них підійшов чоловік років 30-35 і запропонував познайомитися. Вони відмовилися. Чоловік образився і почав їх бити. Дівчата вирвалися з рук нападника і тільки потім, на безпечній відстані від кривдника, помітили кров і легкі тілесні пошкодження.

Правоохоронці звертаються з проханням до тих, хто бачив того вечора чоловіка, міцної статури, невисокого зросту, білявого, одягненого в клітчасті шорти і футболку (майку) зеленого (салатового) кольору, зателефонувати за номером 102 або звернутися до чергової частини міліції.

Наразі триває досудове розслідування.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top