Вівторок, 23 квітня 2024
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Вибухівки під Крюківським мостом не виявлено Новина з фото

Вибухівки під Крюківським мостом не виявлено

Чутки про те, що Крюківський міст вчора мало не підірвали, швидко докотилися до Світловодська, обростаючи неймовірними подробицями. Народ розхвилювався. Ми вирішили відшукати хоч якусь достовірну інформацію.


Вчора на сайті Укрзалізниці з’явилося повідомлення про те, що залізничники разом із військовими зірвали спробу терористів підірвати стратегічно важливий залізнично-автомобільний міст через Дніпро, що поєднує промислові центри Кременчук та Крюків. Зазначається, що Крюківський міст знаходиться далеко від зони АТО і належить Південній залізниці.

Двадцять третього липня наряд воєнізованої охорони Південної залізниці, спільно з кінологом під час візуального обстеження водної акваторії забороненої зони та опор мосту, виявив пінопластовий поплавок. Він був прикріплений до сумки, в якій знаходився пристрій для приведення в дію вибухівки, розповідає УЗ.

Коментуючи надзвичайну подію, Кременчуцький ТелеграфЪ пише, що вчора об 11:00 до відділу міліції на станції "Кременчук" надійшло повідомлення про підозрілий предмет біля Крюківського мосту.

Виявилося, що це сумка і після її обстеження спеціалісти дійшли висновку: небезпеки немає. В сумці виявили інерційну котушку з електричним перетворювачем, яка може слугувати частиною вибухового пристрою або використовуватися браконьєрами для вилову риби електровудкою.

Акваторія Дніпра біля мосту обстежена, ніяких інших підозрілих предметів не виявлено.

Вибухівки під Крюківським мостом не виявлено

Вибухівки під Крюківським мостом не виявлено

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top