Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Фотофакт Надзвичайні пригоди

Фотофакт: мор риби все-таки був. І продовжується Новина з фото

Фотофакт: мор риби все-таки був. І продовжується
Ну, які ще треба докази?!

Як ми повідомляли, з 12 липня у Кременчуцькому водосховищі знову спостерігався масовий мор риби, в основному бичка. Сьогодні ми з заступником начальника Кіровоградрибоохорони Тетяною Ціленко виїхали на пристань. Дно бетонної набережної від ресторану "Бриз" і до самого шлюзу буквально вкрито дохлим бичком.
^ Реклама ^

ЗА ТЕМОЮ: Причини масової загибелі риби і раків у Кременчуцькому водосховищі з’ясовують, а ми продовжуємо пити воду з цього джерела

Безліч його гниє, викинута хвилями, на самому бетоні. І диво! Маківка літа, а вода у морі не тільки не зелена, до чого ми вже звикли. Вона прозора, видимість у воді складає більше 3-х метрів. Ну, як у Чорному морі, тільки вода не солона. Це вже другий випадок масової загибелі риби в цьому році. На жаль, вияснити причину поки-що не вдалося. Рибінспекція робить спроби здати зразки дохлої риби на аналіз фахівцям-ветеринарам, хоч здається, таких у Світловодську уже немає. Але вже відомо (хоч і не за неофіційними даними), що вміст кисню в воді зменшився вдвоє. На мою думку, це через те, що гниє маса риби, що загинула цими днями. Тож громадськість наполягає від влади всіх рівнів прийняти заходи для вияснення причини загибелі риби у водоймі, воду з якої п’є пів-Кіровоградщини.

ЗА ТЕМОЮ: Знову масовий мор риби або Влада нова, а відписки старі

Фотофакт: мор риби все-таки був. І продовжується
Вид з парапету пристані

Фотофакт: мор риби все-таки був. І продовжується
А це вже на бетоні — запах на півкілометра

Фотофакт: мор риби все-таки був. І продовжується
А вода — чиста

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top