Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

"Світловодського маніяка" засуджено до довічного позбавлення волі

"Світловодського маніяка" засуджено до довічного позбавлення волі

Як повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області, постановлено обвинувальний вирок у резонансному кримінальному провадженні відносно так званого "світловодського маніяка", жертвами якого стало сім жінок, шість з яких він позбавив життя.
^ Реклама ^

Державним обвинувачем у ході судового слідства доведено, що засуджений в період з 2005 по 2013 роки задушив шістьох жінок. Своїх жертв душогуб заманював у безлюдні місця під приводом відпочинку на природі, а після спілкування безжалісно вбивав. Приводом для розправи слугували висловлювання жінок відносно його сексуальної неспроможності.

На останню жінку підсудний скоїв розбійний напад із застосуванням насильства збив її з ніг та почав душити, після чого вирвав з рук сумку та з місця пригоди зник. Саме під час розслідування вказаного злочину душогуба і було затримано.

ЗА ТЕМОЮ: Світловодські правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у серії вбивств жінок

На підставі переконливих та беззаперечних доказів обвинувачення судом присяжних вказану особу визнано винною у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 та ч. 2 п. 13 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top