Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Знову масовий мор риби або Влада нова, а відписки старі Новина з фото

Чимало небайдужих світловодців повідомили мені про те, що 12 липня в Кременчуцькому водосховищі знову спостерігалася масова загибель риби, в основному бичка. Місця загибелі риби зафіксовані біля села Нагірне та на пляжі Андрушчиного яру.
^ Реклама ^

Рибалками-любителями знову відмічається червоний колір води і повна відсутність кльову. Мешканці міста вважають, що тут не обійшлося без токсичних викидів у Дніпро одного із Черкаських підприємств, яке належить сім’ї біглого президента. Деякі люди небезпідставно думають, що нас травлять навмисно.

Про подібне явище ми вже повідомляли на початку червня, але відповіді державних структур, які ми отримали, це просто відписки. Як я зрозумів, влада нова, а відписки старі. Та оцініть самі. Ось копії отриманих відповідей на мої запити.

ЗА ТЕМОЮ: Причини масової загибелі риби і раків у Кременчуцькому водосховищі з’ясовують, а ми продовжуємо пити воду з цього джерела

Генеральна прокуратура. Її суть я зрозумів так: "Я не я, і хата не моя". Подібне прийшло і з Міністерства екології. А Держагенство рибного господарства України взагалі вважає, що у Світловодців масовий психоз чи галюцинації: привиділось.

Але громадськість хоче знати причину загибелі риби у водоймі, воду з якої п’є половина мешканців Кіровоградської області. Що зафіксувала ветеринарна служба, які результати паталого-анатомічного розтину дохлої риби? Цифри з аналізу води мені, наприклад, нічого не кажуть. Я не можу розібратися, то що треба просити консультації у дослідних інститутів?

Візьму на себе сміливість звернутися до мешканців Світловодська. Не мовчіть! Побачили дохлу рибу – телефонуйте прямо в Київ.

Генпрокуратура – (044)280-26-03;
Міністерство екології – (044)206-31-22;
Держагенство рибного господарства – (044)486-62-43.


Нас не можуть не почути!

Знову масовий мор риби або Влада нова, а відписки старі

Знову масовий мор риби або Влада нова, а відписки старі

Знову масовий мор риби або Влада нова, а відписки старі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top