Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Хто він — Юрій Стогній? Новина з фото

Хто він — Юрій Стогній?

Одним з приємних моментів позачергової сесії міської ради, яка сталася 27 червня, було привітання наймолодшого депутата міської ради Юрія Стогнія з днем народження. Теплі слова на адресу Юрія висловили і міський голова Юрій Котенко, і секретар ради Зінаїда Климчук, і депутат Таіса Гончаренко. Хто він — Юрій Стогній? На це запитання ми попросили відповісти самого іменинника.
^ Реклама ^

— Що стосується роботи, то з 2008 року я — приватний підприємець. Надаю людям транспортні та вантажні послуги, бо маю автомобілі та автокран.

— Ви рано стали займатися підприємницькою діяльністю, так?

— По закінченню у 2007 році Кременчуцького державного політехнічного університету ім. Остроградського , де я вивчав менеджмент зовнішньо-економічної діяльності, деякий час попрацював на Кременчуцькому молокозаводі у відділі зовнішньої торгівлі. Потім поїхав до Києва працювати у виборчому штабі ВО "Батьківщина". Там придбав деякий досвід політичної роботи і вирішив створити і юридично зареєструвати громадську організацію "Батьківщина молода". Реалізував цей план уже вдома у Світловодську. Поневірятися по іншим містам мені не сподобалося. Вдома, як кажуть і стіни допомагають.

— Де взяли стартовий капітал для бізнесу?

— Мій батько займається автоперевезеннями давно. Він і допоміг. Потім, коли мій бізнес почав набирати обертів, я теж став купляти техніку.

— У депутати пішли свідомо?

— Так, свідомо. Мені довелося боротися за депутатський мандат з десятком конкурентів у виборчому окрузі №8, до якого входять будинки №72 по вулиці Приморській та №№100, 102, 102а по вулиці 9 Січня. Тут я виріс, ходив до школи, виборці мене добре знають. Крім цього, у мене була потужна група підтримки від партії "Батьківщина". Отже, за мене і проголосувало 279 людей.

— Що вдалося зробити за період свого депутатства?

— До мене неодноразово зверталися люди з проханням надати матеріальну допомогу або транспортні послуги. Коли у мене все гаразд з роботою, я не відмовляю нікому. Не варто, мабуть, називати цифри. Скажу лише, що це понад 10 тисяч грн. Значно більше я зібрав в окрузі і відвіз на Майдан, який я постійно підтримував і неодноразово там бував.

Брав участь у різних акціях. Запам’яталося блокування сесії облради, коли приймалося рішення про передачу нашого водоканалу до Кіровограду. Час довів, що ми були праві — не можна було так легко відмовлятися від нашого комунального майна. Тепер обласне підприємство буде нам диктувати тарифи на воду.

Я працюю секретарем у постійній депутатській комісії з питань будівництва та архітектурно-земельних відносин і, розглядаючи проекти рішень, намагаюся бути корисним громаді, перш за все. В окрузі я відремонтував дитячий майданчик, кілька спортивних споруд. Разом з депутатом О. Гусєвим, впорядкував майданчик для збирання сміття тощо.

ЗА ТЕМОЮ: Дрібні проблеми великої кількості мешканців багатоповерхівок вирішуємо спільними зусиллями!, Молодь та депутат міської ради Юрій Стогній за спорт та за здоровий спосіб життя

— У 29 років, напевне, цікаво займатися не тільки сміттям та дитячими майданчиками. Ви ж ще не одружений?

— Ні, не одружений і дітей не маю. Насправді все, що мені доводиться робити, як депутату міської ради, викликає у мене неабиякий інтерес. Це вже стало сферою моєї життєдіяльності. Якщо ж говорити про відпочинок, мене дуже приваблює вітрильний спорт. Я, навіть, маю певний досвід ходив на яхті "Ехо", брав участь у змаганнях. Але яхту собі дозволити поки що не можу.

— Дякую за цікаву і відверту розповідь і бажаю вам великих успіхів у всіх сферах вашого життя.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top