Вівторок, 23 квітня 2024
ТОП-новини ТРК ''Веселка'' Добрі справи

Біженцям зі Сходу України потрібна ваша допомога! Новина з фото Новина з відео

Біженцям зі Сходу України потрібна ваша допомога!

У пансіонаті "Славутич" нині проживають 62 людини, які через військові дії вимушені були покинути свої домівки у Луганській і Донецькій областях.


Директор пансіонату Людмила Зубенко розповіла нашому виданню, що серед названої кількості людей, 19 сімей і 3 одиноких, з них 9 дітей віком до 6 років, 22 — від 6 до 18 років, 23 — працездатного віку і 8 пенсіонерів.

Виникли проблеми з майбутнім відшкодуванням витрат на харчування біженців. Спочатку було оголошено про 80 грн. на добу, а через тиждень ця сума значно зменшилася: 34,40 грн. — для дітей до 6 років; 42,87 — для дітей віком від 6 до 18 років; 40,60 грн. — для працездатних; 31,63 грн. — для пенсіонерів. З нововведенням довелося відмовити всім без винятку у сніданках.

Є нагальна потреба у продуктах харчування, ліках, засобах гігієни, телевізорах, холодильниках, пральних машинах, пилососах та миючих засобах, розповідає Людмила Зубенко. Кілька людей вже відгукнулися на чужу біду. Надія Мальцева організувала збір одягу і взуття, Костянтин Каспров привіз ліки і тонометр, Михайло Касьянов — телевізор і холодильник, Ірина Гайчук — телевізор.

Приєднуйтеся до небайдужих! Допоможіть мешканцям Донецької і Луганської областей, які тимчасово стали жителями нашого міста!




ЗА ТЕМОЮ: Світловодці активно допогають біженцям зі Сходу України


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top