Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Агонію Макарова продовжено на три місяці Новина з фото

Агонію Макарова продовжено на три місяці

26 червня міськвиконком розглянув питання з довгою назвою "Про введення в дію рішення конкурсного комітету від 23.06.2014 р. щодо переможців конкурсу з визначення автомобільних перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування № 7 "Бульвар К. Маркса смт. Власівка" у звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі в м. Світловодську".
^ Реклама ^

Конкурс більшістю голосів виграв АТП 13507, на другому місці — ФОП Макаров. Але виконком не затвердив це рішення. Аргументів "проти" — два. По-перше, комісією не взято до уваги, що АТП документи на конкурс подав "неналежно оформлені" (не було пронумеровано сторінки та не було печатки). А по-друге — АТП заявив автобус для перевозки інвалідів той самий, який було раніше заявлено (але він так і не працює) на маршруті №23. Аргументи, наприклад, для суду — "залізні". І конкурсна комісія була зобов’язана не допускати цього перевізника до участі в конкурсі. Та в комісії живі люди, у них свої аргументи, та і йти проти надпотужного автопідприємства не хочеться. Тож логічно було б виконкому відразу ж затвердити рішення конкурсної комісії щодо перевізника, який законно зайняв друге місце. Але — "ніззя"!

Агонію Макарова продовжено на три місяці
Василь Погодаєв (справа) приїхав на виконком з Власівки відстояти свої права

Тож тепер тимчасово, до проведення нового конкурсу, "сімка", на радість як інвалідам-колясочникам так і Власівській селищній раді, залишається за Макаровим. Але це тільки на три місяці. А в вересні автопарк подасть і пронумеровані, і прошнуровані документи, і з печатками де тільки можна. І виграє конкурс за будь-яких обставин.

Отже, підприємцю Макарову при діючій державній системі видавлювання малого бізнесу, яка залишилася в спадок від біглого власника Межигір’я і яку нова влада міняти так і не збирається, прийдеться перекваліфіковуватися на щось інше. А його водіям йти на біржу праці. Чи, може, новий Кабмін до вересня схаменеться?

Агонію Макарова продовжено на три місяці
Спецавтобус для інвалідів на Власівку їздить

Агонію Макарова продовжено на три місяці
Власівчанин спішить на виконком

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top