Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Мешканці вулиці Єгорова благають про допомогу Новина з фото

Мешканці вулиці Єгорова благають про допомогу
На шпальтах "Вечірки" ми продовжуємо розповідати про проблеми та нагальні питання, що турбують мешканців нашого міста, і які вони не в змозі вирішити самотужки.
^ Реклама ^

Цього разу до редакції звернулася Олександра Андріївна Кузьменко (на фото), учасник Великої Вітчизняної війни, ветеран праці, яка з 1959 року проживає по вулиці Єгорова, 55. У своєму листі жінка просто благає врятувати їхню вулицю від антисанітарії, адже через дорогу навпроти її будинку утворилося справжнє сміттєзвалище. Якщо раніше безсоромні люди сміття зносили відрами, то зараз почали привозити цілими машинами.

За словами літньої жінки, у квітні цього року працівники санітарної служби провели на вказаній території суботник, все прибрали та вивезли. Це була велика радість для багатьох мешканців району до свята Воскресіння Христова, але в ніч проти 12 квітня знову привезли дві машини сміття.

– То була субота, пройшов дощ, – згадує Олександра Андріївна, – тож по "свіжим" слідах я простежила, що машина рухалася з вулиці Київської від будинку №8. Куди я тільки не телефонувала – до квартальних, в комунальне підприємство (щоправда, в яке саме жінка не пригадала) – усі відправляли до виконкому. Хочеться запитати, за що люди отримують гроші, адже вони повинні допомагати виконкому вирішувати проблемні питання.

Відреагувавши на звернення пенсіонерки, всю територію комунальники розчистили та прибрали, але не довго тішилися люди – 15 червня невідомі особи знову привезли та висипали на це місце велику купу сміття. Це й змусило стареньку написати листа до редакції, бо вже не знає до кого йти зі своєю бідою.

З Олександрою Андріївною ми зустрілися 23 червня. Жінка охоче показала нам і утворене сміттєзвалище поблизу насосної станції, і відбитки від машин, що скидають непотріб, і саморобну табличку з попередженням про штраф у 500 гривень, яку невідомі особи зірвали, а старенька знову почепила. Під час розмови жінка згадала й про свого сусіда – депутата міської ради Ігоря Денисова. За словами пенсіонерки, йому зовсім байдуже до проблеми, в той час як інших жителів дуже турбує санітарний стан вулиці та будинків.

Через наше видання Олександра Андріївна звертається до усіх посадових та відповідальних осіб, які б змогли розібратися у ситуації, допомогти і врешті-решт вирішити наболілу проблему, приміром, перегородити проїзд бетонними блоками, встановити великий заборонний знак тощо.

Також є сподівання, що прочитавши цей матеріал, у людей, які потай вивозять сміття у зелені зони нашого міста, прокинеться сумління і вони зрозуміють – Світловодськ – наш спільний дім, який потрібно берегти та любити, а не перетворювати на смітник.

Мешканці вулиці Єгорова благають про допомогу

Мешканці вулиці Єгорова благають про допомогу

Мешканці вулиці Єгорова благають про допомогу

Мешканці вулиці Єгорова благають про допомогу

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top