Четвер, 28 березня 2024
Відео Культура

Студія танцю Лариси Москаленко у третьому турі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу ім. Павла Вірського! Новина з фото Новина з відео

Студія танцю Лариси Москаленко у третьому турі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу ім. Павла Вірського!
17 травня у Дніпропетровську пройшов 2 регіональний тур державного хореографічного фестивалю-конкурсу імені П. Вірського. В ньому взяли участь 20 найсильніших хореографічних колективів Запорізької, Дніпропетровської та Кіровоградської областей, що попередньо пройшли 1-й відбірний тур у своїх областях. З 20-ти колективів у третій тур обрано всього 4, серед них і наш Світловодський колектив під керівництвом Лариси Москаленко.


Хочемо звернути вашу увагу, що конкурс імені Вірського є єдиним в Україні державним хореографічним конкурсом і прийняти участь у ньому запрошують найкращі хореографічні колективи України.

На другому регіональному турі Студія танцю Лариси Москаленко представила дві хореографічні постановки – "Плач" і "Колискова для матері". Обидві постановки справили сильне враження на журі та були прийняті до участі у завершальному 3-му турі.

Авторитетне київське журі очолив головний балетмейстер ансамблю імені П.Вірського Мирослав Вантух. Він відзначив високий виконавчий рівень дівчат та самобутній погляд хореографа на український танець.

Завершальний 3 тур фестивалю-конкурсу пройде у листопаді 2014 року у Києві на сцені палацу "Україна". Його переможці візьмуть участь у святковому гала-концерті, телеверсію якого покаже українське телебачення.

Вітаємо Ларису Москаленко та її дівчат з виходом до 3-го туру всеукраїнського фестивалю-конкурсу ім. Павла Вірського та бажаємо подальших творчих досягнень і перемог!





Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top