Четвер, 28 березня 2024
Події ТРК ''Веселка''

За безпечне життя у безпечному світі — у Світловодську пройшов фестиваль юних пожежних Новина з фото Новина з відео

За безпечне життя у безпечному світі — у Світловодську пройшов фестиваль юних пожежних
Уже 20 років підряд школярі усієї держави, в рамках Фестивалю Дружин юних пожежних розкривають свої таланти, пропагуючи безпечний спосіб життя.


Саме продемонструвати свої знання правил безпечної життєдіяльності, готовність стати на заваді надзвичайним ситуаціям на сцені Світловодського міського палацу культури в ході зонального етапу фестивалю доводили учасники 14 команд із Світловодська, Олександрії, Знам’янки, Кіровограда, Компаніївського, Устинівського, Онуфріївського, Петрівського, Бобринецького, Долинського, Новгородківського районів.

Всі вони під час шкільних, міських (районних) етапів фестивалю у чесному змаганні вибороли право бути на сцені, і довели що вони найдотепніші, найнаполегливіші, і їх воля до перемоги є сильнішою.

У першій частині фестивалю "Домашнє завдання" кожна команда представила насичену програму у якій були відображені всі аспекти безпеки життєдіяльності, підіймався престиж народної служби порятунку. Яскравий виступ команд, цікаві музичні, хореографічні і вокальні номера радували глядачів у залі.

Бурхливими оплесками зустріли глядачі учасників із Петрівського району. Їх виступ супроводжувався влучним гумором. Дівчата з Бобринецького району потішили танцями та чіткими речівками. Свій дебют зустріли на сцені і учасники Глинської школи із Світловодського району. Незважаючи, що це був перший вихід на велику сцену, вони достойно виступили. Танці та співи в стилі "Потапа та Насті" катання на роликових ковзанах стало родзинкою їхнього виступу. Що стосується Світловодської команди, то вони показали першокласний професіоналізм та кмітливість. Від дійства, що відбувалося на сцені, у глядачів залишилися лише приємні враження. Вони демонстрували єдність, дружбу та вміння працювати у команді. Відчувалася серйозна підготовка, адже їх виступ був оснований за допомогою комп’ютерних технологій.

Друга частина фестивалю медичний конкурс. Представник від команди мав відповісти на 10 теоретичних та 1 практичне завдання. Варто зауважити, що, незважаючи на складність, майже всі впоралися із поставленим завданням

І фінал конкурсу підбиття підсумків. Звичайно журі, до складу якого увійшли керівники та представники служби із надзвичайних ситуацій та медичної служби, управління освіти та культури, а також молоді та спорту було досить складно вибрати кращих з кращих, але правила є правилами. Зрештою, у майбутньому, на переможців чекає відповідальна місія представляти свій регіон на обласному етапі фестивалю, а це не просто, адже фестиваль проводиться вже вдвадцяте, і з кожним роком зростає, удосконалюються і стають складнішими його завдання, а конкуренція жорсткішою.

Отже, призові місця розподілилися таким чином: першими стали учні ЗОШ № 3 міста Світловодська, другими школярі з Бобринця, третіми з Долинської та призове четверте місце посіли учні з Петрового. Всі інші отримали подарунки за перемогу у певних номінаціях.

Незабаром наші Світловодчани поїдуть на обласний етап Фестивалю, де матимуть можливість завоювати право виступу на Всеукраїнському фестивалі серед кращих дружин юних пожежних з усієї України.

Як би там не було, але все має свій початок і кінець, і цей захід не є виключенням лаштунки фестивалю закрито. При від’їзді додому кожен прихопив з собою незабутні враження, яскраві емоції та море позитивної енергії. Що ж, нехай живе фестиваль, а ми йому не кажемо прощай, а тільки до побачення, до наступного року.

За безпечне життя у безпечному світі — у Світловодську пройшов фестиваль юних пожежних


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top