П’ятниця, 29 березня 2024
Влада

Матеріальне заохочення голів квартальних комітетів буде виплачено Новина з фото

Матеріальне заохочення голів квартальних комітетів буде виплачено
Перелік питань, з якими цього разу звернулися світловодці до очільника міста був різноманітним: від питань працевлаштування до виплат матеріального заохочення головам квартальних комітетів. Майже по всіх питаннях, з якими звернулися до Юрія Котенка мешканці міста, були надані позитивні відповіді та надані доручення відповідальним посадовцям.


Так, зокрема, було позитивно вирішено питання щодо надання кімнати в гуртожитку одинокій матусі, яка нині проживає з малолітньою дитиною у небезпечних житлових умовах. Іншим заявникам надано допомогу в питанні працевлаштування.

На розгляд виконавчого комітету Світловодської міської ради та міжвідомчої комісії має бути винесене наступне питання про надання дозволу на встановлення індивідуального опалення, з яким до міського голови звернулася мешканка одного із багатоквартирних будинків. За словами заявниці, вона придбала житло із встановленим у 2010 році індивідуальним опаленням, але вже кілька років не може отримати відповідні документи. Обнадійливу відповідь отримали і голови квартальних комітетів, які звернулися до мера міста у звязку із затримкою з початку року виплат матеріального заохочення. Як відповів квартальним Юрій Котенко, за два місяці (січень та лютий) вони мають отримати гроші вже на початку квітня, а далі це питання буде виноситись на розгляд сесії Світловодської міської ради, пленарне засідання якої заплановане на кінець квітня.

А от проблема мешканки пятого поверху будинку по вулиці Комарова, 110, яка вже багато років потерпає від протікання покрівлі, виявилася доволі складною. Як пояснив запрошений на прийом заступник міського голови з комунальних питань Олександр Сич, мешканці цього кооперативного будинку заборгували ЖЕКу №1 більше 70 тисяч гривень за раніше надані комунальні послуги і кілька тисяч новому підприємству, створеному замість ЖЕКу, "Сервіспромкоплекту". Тому на даний час це комунальне підприємство не обслуговує зазначений житловий будинок. Ситуація ускладнюється небажанням інших мешканців цього житлового будинку укладати договір із комунальниками та сплачувати за послуги.

Після тривалого спілкування із мешканками будинку по вулиці Комарова, 110, міський голова надав доручення Олександру Сичу розібратися в ситуації. Тож, заступник міського голови з комунальних питань має намір особисто зустрітися з мешканцями будинку.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top