Вівторок, 16 квітня 2024
Влада

Позачергова сесія міськради — бюджет не змінився

Позачергова сесія міськради — бюджет не змінився
Приводом для скликання позачергової п’ятдесят п’ятої сесії міської ради шостого скликання стали зміни до Інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету, затверджені Наказом Міністерства фінансів України від 27.01.2014 року. Грошей у міській скарбниці не додалося і не зменшилося.


На 14:00 кворуму не було. Секретарю міськради Зинаїді Климчук довелося додатково запрошувати народних обранців до сесійної зали телефоном.

У період очікування привітали Миколу Івановича Сопільняка з 65-річчям. Кілька теплих слів на адресу ювіляра від секретаря ради та букет червоних троянд так його розчулили, що він не тільки подякував за привітання і повагу до нього, а й пообіцяв робити все можливе для процвітання міста.

А Микола Іванович Шалаєвський — начальник відділу з надзвичайних ситуацій міськвиконкому поінформував присутніх про першочергові заходи щодо мобілізації у Збройні Сили України. Зокрема, повідомив про відкриття розрахункового рахунку для залучення коштів від населення, які будуть направлені на оплату уже наданих транспортних послуг та відшкодування залишкової вартості транспортних засобів, котрі будуть вилучені з підприємств міста на потреби армії.

Коли у залі зібралось 27 депутатів, сесія розпочала свою роботу. Начальник міського фінансового управління Наталія Яременко подякувала присутнім депутатам за те, що відгукнулися і зібралися на позачергову сесію. Без цього формального рішення медики міста не змогли би отримати заробітну плату. Депутати одноголосно проголосували за запропонований проект рішення.

Таким чином, у частині утримання комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Світловодська" проведено перерозподіл коштів в межах загальної суми асигнувань, а саме: зменшено зафіксовані в органах Державного казначейства видатки на загальну суму 5017472,09 грн., в тому числі: заробітна плата — 3256985,75 грн., нарахування на заробітну плату — 1185231,83 грн., енергоносії — 107362,94 грн., поточні видатки — 467891,57 грн. Збільшено видатки на загальну суму 5017472,09 грн., в тому числі окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку — 5017472,09.

Також зменшено видатки на загальну суму 100000 грн. "Придбання обладнання і предметів довгострокового користування. Збільшено видатки на 100000 "Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top