П’ятниця, 19 квітня 2024
Події

Суд вирішив — Макарова геть!

Суд вирішив — Макарова геть!
Як ми повідомляли раніше, подальшу долю маршруту №7 мав вирішити суд. І ось 6 березня о 15:30 відбулося засідання Кіровоградського окружного Адміністративного суду.


Як і очікувалось, переміг не здоровий глузд, а "буква" Закону. Суд задовольнив позов прокуратури в повному обсязі. Тобто відмінив рішення Світловодського міськвиконкому щодо визнання результатів конкурсу, за яким перевізником став Віктор Макаров. (До речі, до прокуратури звернулася обласна Укртрансінспекція, а до інспекції надійшла заява від АТП-13507).

Перемогла формальна сторона справи. На суд не вплинуло ні звернення інвалідів "Добради", ні думка Власівської селищної ради, ні підтримка Макарова засобами масової інформації.

Тепер виконком повинен призначити новий конкурс. А Макарова, який підставив міськвиконкому своє плече у важкий час, коли попередній перевізник відмовився возити пасажирів на Власівку, викинути геть! Геть тому, що при існуючій "бальній" системі підрахунку, у нього немає ні найменших шансів виграти такий конкурс. От вам і яскравий приклад "підтримки" Державою малого бізнесу.

Та є надія, що нове керівництво області розбереться з керівниками тієї державної структури, яка, напевне, перебуває на "прикормі" у великого бізнесу і слідкує не за тим, як покращити обслуговування населення, а допомагає нищити "незговірливіх" конкурентів.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top