П’ятниця, 29 березня 2024
Влада

Сесія затвердила ліквідаційні баланси п’яти ЖЕКів, а депутатські запити залишила на 18 лютого 2014 року

Сесія затвердила ліквідаційні баланси п’яти ЖЕКів, а депутатські запити залишила на 18 лютого 2014 року
Остання у 2013 році, 50 сесія міської ради, яка відбулася 24 січня, обіцяла вичерпати свій порядок денний максимум за годину — якби не Віктор Курочка з фракції ВО "Батьківщина". Він привів із собою дядечку із відеокамерою і, поставивши його із нею на вхідних дверях, заявив, що се мій помічник, який буде знімати увесь перебіг сесії. На що аж ніяк не зголосилася найбільша у міськраді фракція Партії регіонів та парочка дрібних фракцій. Тож половину свого часу сесія "вбила" на єдине питання, якого в порядку денному не було.


Ну а далі пішло, як по маслу. Швиденько узгодився порядок денний, з якого, зокрема, було "видалено" питання щодо надання згоди на розроблення проекту землеустрою задля відведення земельної ділянки в постійне користування у парку ім. Г.Новікова (навпроти автостанції) релігійній громаді церкви Введення Пресвятої Богородиці.

Як пояснила Зінаїда Климчук, у 2009 році, на клопотання депутата минулої каденції (та й цієї, також) Михайла Бур’янського, чималий кусень землі там вже було виділено під будівництво такого собі Аквапарку. Це, по-перше. По-друге, на будівництво у парку церкви немає дозволу з боку розташованої там гідрометеорологічної станції. Адже, за словами спікера, чимала споруда впливатиме на точність метеопоказників. Тож, підсумувала вона, на узгоджувальній раді головному міському архітекторові Сергієві Батяшову дано доручення підшукати ще одне (вже четверте зі ліком, прим. авт.) місце для спорудження даної церкви.

Що ж до фінансових питань порядку денного, які озвучила начальниця фінуправління Наталія Яременко, то тут було розподілено нещодавно отриману додаткову дотацію із Держбюджету у розмірі 534 тисячі гривень на зарплату бюджетникам до кінця 2013 року.

У питаннях житлово-комунального господарства заступник міського голови з питань ЖКГ Олександр Сич запропонував затвердити попередньо узгоджені на депутатських комісіях проміжні ліквідаційні баланси п’яти ЖЕКів, на базі яких, як відомо, кілька місяців тому було утворено два комунальні підприємства — "Житлосервіс-2012" та "Житлосвіт-2012". Затвердили.

Депутатські запити вирішено перед Новим роком не робити — обранці погодилися з тим, що краще це зробити на першій сесії нового, 2014 року, яка має відбутися аж 18 лютого. Але у разі прийняття Державного бюджету у січні — можливо, й раніше.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top