Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

У Світловодську — поножовщина. Потерпілий у лікарні, підозрюваний у злочині — в ізоляторі

У Світловодську — поножовщина. Потерпілий у лікарні, підозрюваний у злочині — в ізоляторі41-річний потерпілий з проникаючим ножовим пораненням вночі звернувся за допомогою до лікарні. Медики повідомили про подію правоохоронців, які того ж дня затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 20-річний житель міста.
^ Реклама ^

Попередньо встановлено, що напередодні ввечері чоловіки у різних компаніях відпочивали у розважальному закладі. Згодом між ними виникла сварка через те, що місцеві жителі не поділили столик у закладі відпочинку. Одна із компаній на деякий час вийшла із приміщення, а коли повернулася, то виявилось, що їх місця вже зайняли інші відвідувачі.

З’ясовувати стосунки чоловіки продовжили на вулиці. Молодший ударив старшого ножем у груди, а потім утік з місця пригоди. Потерпілий потрапив у районну лікарню. Медики виявили у нього, окрім проникаючого ножового поранення, ще й ушкодження одного з внутрішніх органів.

Підозрюваного правоохоронці затримали того ж дня на одній з вулиць районного центру та вилучили у нього ніж. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, наразі вирішується питання щодо обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

УМВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top