П’ятниця, 19 квітня 2024
Кримінал

Затримано крадія металевої сітки з дачних парканів

Затримано крадія металевої сітки з дачних парканівСвітловодські правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у здійсненні крадіжки металевої сітки з дачних парканів. Зловмисник буде оштрафований, або позбавлений волі до 3-х років.

68-річний власник дачної ділянки, що у товаристві «Мічурінець» раптом помітив, що зникло 10 метрів сітки металевої з його паркану. Чоловік негайно звернувся до міліції.



Оперативна група не забарилася і по гарячих слідах затримали крадія. Ним виявився місцевий житель. Ведеться слідство.


 

Чоловік зламав коханій руку, а вона його здала в міліцію

 

Із заявою про нанесення тілесних ушкоджень до світловодської міліції звернулася 54-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що співмешканець жінки, її ровесник, на ґрунті неприязних стосунків заподіяв травму у вигляді закритого перелому руки. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

 

 

Селянка зберігала 50 грамів коноплі. Навіщо?

 

Працівники Світловодського міського відділу міліції виявили у будинку 36-річної жительки одного з населених пунктів району близько 50 грамів коноплі. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

 

https://mvs.gov.ua


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top