Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Відео Люди

І співає душа Івана Середи… Новина з фото Новина з відео

І співає душа Івана Середи…
10 січня 2014 року Кіровоградська область буде відзначати своє 75-річчя. До цієї дати обласна державна телерадіокомпанія створює кінонарис "Від Дніпра до Бугу", присвячений кожному місту і району області.


11 липня цього року знімали фільм про Світловодський район. Телевізійники побували у багатьох селах району, знімали успішні аграрні підприємства, заклади освіти, медицини, чудові місцеві краєвиди.

До історії Кіровоградщини увійшли: Володимир Радул і Кременчуцький судно-плавний шлюз; Кременчуцька ГЕС; Віктор Бурлака і Управління каналу "Дніпро-Інгулець"; Ігор Корольов з приватним підприємством "Корольов", яке займається промисловим виловом і заплідненням риби; Ніна Іващенко — голова Велико-Андрусівської сільради з проблемами берегоукріплення; Володимир Грушка зі своїм фермерським господарством "Гвіса" і мрією виростити великий фруктовий сад; Іван Середа — керівник ТОВ "Мас-Агро", який з гордістю розповідає про вирощування кукурудзи і … співає у хорі Іванівського сільського будинку культури "Калина"; Валентин Козярчук з власним племінним заводом по вирощуванню свиней; Олег Медяник і його спільне українсько-болгарське підприємство "НАК", яке спеціалізується на виготовленні світлих м’яких сирів; фірма "Аверс" з виробництва сувенірної продукції і її керівник Олександр Романенко; Віталій Федорус — голова Озерської сільської ради з розповіддю про медичну амбулаторію, дитячий садок, школу; лікар Оксана Невкрита з Григорівського фельдшерсько-акушерського пункту. Анатолію Мірошнику — голові районної державної адміністрації у кінорозповіді відведена особлива роль. Він, як справжній господар, від початку і до кінця фільму намагається привернути увагу глядача до принад унікального Світловодського району.

На мою думку, автори фільму "Від Дніпра до Бугу" створили найкращу рекламу Світловодському району. Впевнена, що багатьом глядачам захочеться познайомитися з цікавими і успішними людьми, побувати на берегах Кременчуцького водосховища, відвідати сільські православні Храми, єдиний у Кіровоградській області зоопарк.

Дивіться!



P.S. На сайті телекомпанії ми маємо можливість проголосувати за фільм-презентацію району/міста області після того, як в ефірі телеканалу "Кіровоград" будуть продемонстровані всі фільми-учасники фестивалю. Голосування триватиме тиждень.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top