Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Ще дві розминки — і на чемпіонат Новина з фото

Команди перед стартом світловодського турніріКоманди перед стартом світловодського турніріІ на Всеукраїнському турнірі з баскетболу серед юнаків 2000-го року народження, який проходив цими днями у міському спорткомплексі ім. Тузовського, підопічні світловодського тренера КДЮСШ Володимира Лисака були неперевершені…
9 команд із Лозової на Харківщині, Полтави, Кременчука, Комсомольська (дві команди), Чутова (Полтавська обл.), Кіровограду і дві світловодські два дні поспіль грали між собою у двох підгрупах з метою визначення фіналіста.
^ Реклама ^

Які третього дня і зійшлись між собою у фіналі. Ними виявились полтавці і, звичайно, світловодці. Останні, одягнені у форму з логотипом свого традиційного і незмінного свого спонсора "Королівський смак", і перемогли з поважним рахунком 81:52…

Як зазначив Лисак, сей турнір є однією з трьох прелюдій перед Чемпіонатом України, який стартує на початку листопада. І він (турнір) показав, за словами тренера, що його хлопці у непоганій спортивній формі. Аби ще більше переконатись у цьому, а також, зміцнити бойовий дух своїх підопічних, він планує "загартувати" свою команду і на відкритому чемпіонаті Полтавської області, який ось-ось відбудеться, і 9-13 жовтня у Краматорську (Донецька обл.) — на традиційному міжнародному турнірі.

А після цього — найвідповідальніше завдання — Чемпіонат України. На ньому Лисак поставив жорстке завдання своїм вихованцям: з метою потішити і себе, і своїх вболівальників, і свого генерального спонсора — власника ТМ "Королівський смак" Віктора Короля, якому Лисак, як завжди, дуже вдячний за суттєву підтримку, з IV місця на минулорічному чемпіонаті піднятись хоч на один щабель і привезти до Світловодська бронзу.

Ще дві розминки — і на чемпіонат
...При заповнених трибунах

Віталій Асауленко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top