Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта ТРК ''Веселка''

Учні 5-х класів вивчатимуть 2 іноземні мови, а "першачки" — природознавство та іноземну мову Новина з фото Новина з відео

Учні 5-х класів вивчатимуть 2 іноземні мови, а "першачки" — природознавство та іноземну мовуНа серпневій конференції педагогічних працівників, яка традиційно дає старт кожному навчальному року, було зроблено аналіз якості знань, умінь і навичок учнів за минулий навчальний рік та завдання стосовно викладання предметів у 2013-2014 навчальному році.
Особлива увага у 2013-2014 навчальному році приділяється навчанню учнів 5-х класів. Адже, саме з 1 вересня в основній школі розпочнеться поступове впровадження нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти й нових навчальних програм з усіх базових дисциплін.
^ Реклама ^

Серед основних інновацій такі: учні 5-х класів вивчатимуть 2 іноземні мови, розпочнеться вивчення інформатики, передбачено використання здоров’язбережувальних технологій, підвищена увага приділятиметься природничій та екологічний освіті.

Особливим цей рік, звичайно, буде і для учнів 1-х класів. З першого вересня 2012 року набув чинності новий Державний стандарт початкової загальної освіти та впровадження нових навчальних програм для учнів 1-х класів, а з цього навчального року — і для учнів 2-х класів. Базовим навчальним планом передбачено з першого класу введення нових предметів: природознавства, іноземна мова, а з другого класу — інформаційно-комунікаційні технології "Сходинки до інформатики".

Під час конференції до освітянської родини прийняли 6 молодих колег: Берест Т.І., вчителя математики НВК №4, Дейкун О.О., вчителя початкових класів НВК №4, Крупську Д.О., вчителя фізики та математики ЗШ №1, Матрунчик О.В., вчителя фізики ЗШ №9, Пілявського Р.М., вчителя географії СЗШ №3, Романцову Ю.В., вчителя англійської та німецької мови ЗШ №10.

Учні 5-х класів вивчатимуть 2 іноземні мови, а "першачки" — природознавство та іноземну мову

Учні 5-х класів вивчатимуть 2 іноземні мови, а "першачки" — природознавство та іноземну мову


Відео: ТРК "Веселка"

За інформацією офіційного сайту Управління освіти Світловодського міськвиконкому

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top