Четвер, 28 березня 2024
Свято

Світловодці урочисто відзначили День Прапора України Новина з фото Новина з відео

Світловодці урочисто відзначили День Прапора України

З нагоди відзначення державного свята у п’ятницю, 23 серпня, на центральній площі міста відбулася церемонія підняття синьо-жовтого стягу. В урочистостях взяли участь міський голова Юрій Котенко, представники виконавчого комітету, депутатського корпусу, бюджетних установ та організацій, громадськості міста.


З вітальним словом до городян звернулася Зінаїда Климчук, секретар міської ради, яка зазначила, що прапор є уособленням української національної ідеї, символом нашої незалежності, а основне — паспортом нашої держави у відносинах на міжнародній арені.

— Історичний шлях становлення українського прапора досить еволюційний: від малинового стягу козаків до жовто-блакитного прапору Української Народної Республіки, і, нарешті, нашого — синьо-жовтого прапору, — наголосила Зінаїда Миколаївна та закликала поважати і шанувати національний стяг, виховувати у дітей та онуків повагу до державних Світловодці урочисто відзначили День Прапора України національних символів, адже від нашого патріотизму та ставлення до державних символів, залежить ставлення до нас як народу, як незалежної нації.

Міський голова Юрій Котенко урочисто вручив паспорти громадян України п’ятьом світловодцям: Анастасії Бугрим, Ілоні Утковій, Анні Сарачан, Юлії Капустянко та Станіславу Рубцову, а від міської організації Партії регіонів юні городяни отримали квіти та подарунки.

Світловодці урочисто відзначили День Прапора України

Світловодці урочисто відзначили День Прапора України

Завершилися урочистості патріотичною української піснею у виконанні артистів Палацу культури.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top