Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

"Гаряче" питання: підготовка до опалювального сезону

"Гаряче" питання: підготовка до опалювального сезону16 серпня у кабінеті Світловодського міського голови пройшла нарада з питання підготовки міста до наступного опалювального сезону. У нараді взяли участь: міський голова Юрій Котенко, перший заступник Юрій Лукинський, заступник з питань комунального господарства Олександр Сич, керівники управлінь, підрозділів виконавчого комітету Світловодської міської ради, керівники та представники комунальних підприємств міста тощо.
В першу чергу, торкнулися питання підготовки до опалювального сезону закладів освіти, адже всі роботи у цьому напрямку мають закінчитися до початку навчального року.
^ Реклама ^

Начальник управління освіти Геннадій Френкель доповів, що всі необхідні документи готові, акти підготовки підписані. Про те, що підготовка триває і необхідні роботи продовжуються, звітували керівники сфери охорони здоров’я, управління молоді та спорту, культури та інші.

По житловому фонду — більшість об’єктів готові, але в цій сфері час на усунення недоліків ще є — до середини вересня.

— У будь-якому випадку, — наголосив Олександр Сич, — я прошу вас не затягувати, аби в разі виникнення проблемних питань, мати час на їх усунення.

Багато дорікань було висловлено на адресу міського опалювальника — СП ТОВ "Світловодськпобут", яке не надто поспішає вирішити питання стосовно отримання лімітів на газ, що може призвести до зриву початку опалювального сезону.

— Ви чекаєте, доки трапиться надзвичайна ситуація і про нас будуть розповідати всьому світу? — дивувався міський голова Юрій Котенко.
— Починайте працювати вже зараз. Якщо до наступної п’ятниці ситуація не зміниться — я скликаю позачергову сесію міської ради і хай депутати вирішують вашу подальшу долю!

Отже, наступна нарада з цього питання має відбутися наступної п’ятниці 23 серпня.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top