Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Криміногенна ситуація у Світловодську

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 56-річної мешканки міста. Попередньо встановлено, що невідомий зловмисник, підібравши ключ потрібного зразка, проник до гаража жінки, звідки викрав двигун від автомобіля "Победа" та пневмокомпресор. Дії злодія кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України.
^ Реклама ^

До Світловодської міліції звернулась 32-річна місцева жителька, яка повідомила, що її 12-річний син став жертвою шахрайства. Як з’ясувалося, невідома жінка, прикмет якої хлопчина не запам’ятав, попросила у постраждалого телефон, начебто зателефонувати, але після розмови заволоділа чужим майном. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 "Шахрайство" Кримінального кодексу України.

До чергової частини Світловодського МВ надійшла заява про крадіжку мобільного телефону від 37-річного мешканця смт. Власівка. Попередньо становлено, що невідомий зловмисник, побачивши телефон на столику в кафе, де відпочивав постраждалий, скористався нагодою, та скоїв крадіжку мобільного телефону. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального Кодексу України.

До Світловодського міськвідділу надійшло анонімне повідомлення про зберігання наркотичних речовин. Правоохоронці здійснили огляд за вказаною адресою. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

До Світловодського МВ надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень та пограбування від 39-річної мешканки Світловодська. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій наніс її знайомий, який перебував у квартирі. Крім того зловмисник, погрожуючи жінці кухонним ножем, відкрито заволодів двома мобільними телефонами, ювелірними виробами та грошима, після чого зник у невідомому напряму. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 КК України, вживаються заходи з розшуку злочинця та викраденого.

У ході проведення відпрацювання Світловодського району та операції "Беркут" правоохоронці встановили підозрюваного у скоєнні крадіжки з домоволодіння 75-річного сільського жителя. Зловмисницею виявилась 29-річна односельчанка постраждалого. Жінка, через незачинені двері, проникла до будинку, звідки викрала 200 грн. Дії жінки кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України.

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про крадіжку металевих труб на одній із вулиць міста. На місці події правоохоронці затримали трьох місцевих жителів, двоє з яких раніше судимі, які, дійсно, намагалися викрасти металеву трубу довжиною 30 метрів. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального Кодексу України.

Інспектор патрульної служби Світловодського міськвідділу міліції спільно з міліціонером РМОП "Беркут" під час відпрацювання території виявили ніж кустарного виробництва довжиною 25 см у 25-річного місцевого жителя. У присутності понятих правоохоронці вилучили зброю. "Ніж зберігав для самозахисту" - переконував чоловік. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального Кодексу України.

Лілія Бут,
спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top