Вівторок, 23 квітня 2024
Свято

Світловодськ готується до Дня Незалежності та Дня державного прапора України

Світловодськ готується до Дня Незалежності та Дня державного прапора України24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято – День Незалежності. Аби його святкування в нашому місті пройшло гідно — підготовку до нього розпочато заздалегідь.
Так, перший оргкомітет з підготовки до Дня Незалежності та Дня державного прапора України, відбувся у четвер, 8 серпня в кабінеті міського голови Юрія Котенка.


Як проінформував присутніх керуючий справами міськвиконкому Вадим Туманов, святкування Дня державного прапора України планується провести за традицією на центральній площі міста. 23 серпня о 10:00 урочисто буде піднято державний прапор України та прапор міста. З такою пропозицією погодились усі присутні. А от з приводу святкування Дня Незалежності думки учасників оргкомітету розділились, зокрема щодо місця проведення основних міських заходів та їх переліку. Скоріш за все, головне святкування Дня Незалежності відбудеться не в парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка, а на Бульварному узвозі. 24 серпня тут і головний концерт має відбутися, і виїзна торгівля буде організована. Хоча, звісно, і у парку можна буде відпочити разом із дітьми, адже атракціони працюватимуть. І мітинг з нагоди свята та покладання квітів до пам’ятника Великому Кобзареві відбудеться традиційно о 10:00.

А прикрасою цьогорічного свята має стати Чемпіонат України з крейсерських перегонів, який триватиме з 17 по 24 серпня. Як очікується, у перегонах візьмуть участь щонайменше 50, а можливо і 70 крейсерських яхт, тож видовище на Кременчуцькому водосховищі має бути вражаючим.

Олена Єрунова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top