Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Пам’ятаймо, якою ціною завойоване наше мирне сьогодення Новина з фото

Пам’ятаймо, якою ціною завойоване наше мирне сьогоденняДень 22 червня назавжди ввійшов в історію нашої країни, як день початку найстрашнішої і найкривавішої в історії людства Великої Вітчизняної війни.
Це День скорботи, коли всі ми вшановуємо пам’ять тих наших героїчних земляків, хто поклав свої життя на вівтар Великої Перемоги, хто ціною власного здоров’я та життя рятував рідну землю від фашистської навали. Їх імена назавжди увіковічені в нашій пам’яті.
^ Реклама ^

21 червня до Дня скорботи та 72-ї річниці з початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, біля меморіалу "Вічний вогонь" відбувся мітинг-реквієм. Його учасники ветерани війни, представники міської виконавчої влади та депутатського корпусу, представники установ та підприємств, громадських організацій міста, хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх жертв війни.

Пам’ятати, якою ціною завойоване наше мирне сьогодення, закликала присутніх секретар Світловодської міської ради Зінаїда Климчук. Від імені міської ради та її виконавчого комітету, вона подякувала ветеранам Великої Вітчизняної війни за їх ратний подвиг, висловила їм слова великої пошани та запевнила, що влада буде робити все можливе, щоб старість ветеранів була спокійною, безпечною і щасливою.

Вічна пам’ять героям! Ніхто не забутий! Ніщо не забуте!

Пам’ятаймо, якою ціною завойоване наше мирне сьогодення

Пам’ятаймо, якою ціною завойоване наше мирне сьогодення

Олена Єрунова
Фото: Ігор Котляров

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top