Субота, 20 квітня 2024
Спорт

Наші баскетболісти – найкращі в області!

Наші баскетболісти – найкращі в області!З метою реалізації завдань та соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом та популяризації здорового способу життя, на виконання обласної програми з розвитку та популяризації баскетболу, впродовж року обласною Федерацією баскетболу було проведено чемпіонат області, в якому взяли участь 10 найсильніших баскетбольних команд Кіровоградщини.
Фінал обласних змагань з баскетболу сезону 2012-2013 р. відбувся у Світловодську в перші дні червня.


Приємно, що наші спортсмени гравці команди КДЮСШ, яку вже багато років успішно тренує Володимир Лисак, не лише взяли активну участь у цих змаганнях, але й стали кращими! І це при тому, що у фіналі змагань світловодським баскетболістам довелось зустрітись із серйозними суперниками срібними призерами чемпіонату України серед команд першої ліги, командою БК Кіровоград-2. Цей матч завершився з рахунком 81:78 на користь наших хлопців та приніс світловодцям золоті медалі.

Варто зауважити, що команда-переможниця складається з юнаків 1994-1996 р. н., які не один рік відстоювали честь області і міста на чемпіонаті України ВЮБЛ. Серед них і ті вихованці Володимира Лисака, які сьогодні грають за команди вищої і супер ліги: Ярослав Фомічев нині гравець команди супер ліги Феро-ЗНТУ (м. Запоріжжя), Євген Дяченко гравець команди вищої ліги "Авантаж-Політехнік" (м. Харків), Ярослав Кореняк гравець команди вищої ліги КПІ (м. Київ), Олександр Буша гравець команди "Азовмаш" (м. Маріуполь).

До речі, після завершення гри, баскетболісти Євген Дяченко та Ярослав Кореняк отримали пропозицію від обласних тренерів грати за обласну баскетбольну команду БК Кіровоград.

Приємно, що і світловодські бізнесмени не залишаються осторонь та сприяють розвитку спорту у місті. Так, баскетбольна команда КДЮСШ і особисто її тренер Володимир Лисак вдячні власнику ТМ "Королівський смак" Віктору Королю за багаторічну підтримку розвитку дитячо-юнацького баскетболу в м. Світловодськ.

Наші баскетболісти – найкращі в області!А 19 червня, особисто із рук міського голови Юрія Котенка, гравці баскетбольної команди КДЮСШ та її тренер Володимир Лисак отримали дипломи і подяки Світловодської міської ради та її виконавчого комітету за перемогу в обласному чемпіонаті 2012-2013 р.

Вітаючи переможців, Юрій Котенко подякував спортсменам за їх вагомий внесок у скарбницю спортивної слави нашого міста та запевнив, що міська влада й надалі надаватиме посильну підтримку та допомогу розвитку спорту в місті.

Фото: Ігорь Котляров

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top