П’ятниця, 29 березня 2024
Свято

Шани і поваги від вдячних пацієнтів вам, шановні лікарі! Новина з фото Новина з відео

Шани і поваги від вдячних пацієнтів вам, шановні лікарі!Минулої неділі своє професійне свято відзначили люди, які тримають в своїх руках найцінніше, що в нас є наше здоров’я та життя медичні працівники.
Традиційно, День медика в нашій країні відзначається третьої неділі червня, а привітання на свою адресу винуватці свята починають приймати за кілька днів до його офіційного святкування. Ось і в цьому році, урочистості з нагоди Дня медичного працівника відбулись у п’ятницю, 14 червня, в міському Палаці культури.


Міські артисти підготували для працівників закладів охорони здоровя велику концертну програму, присвятивши присутнім у залі багато теплих слів, побажань та привітань. Свої виступи медичним працівникам дарували і зовсім молоді виконавці, і вже визнані артисти міського Палацу культури.

Лунало багато вдячних слів зі сцени концертної зали на адресу світловодських медиків і від керівництва міста та центральної районної лікарні. Так, зі словами вдячності та щирими побажаннями звернувся до медиків Світловодщини міський голова Юрій Котенко:
"Шановні мої колеги! Я хочу побажати вам, щоб у вас ніколи не боліли ваші золоті руки, щоб ніколи у вас не закінчувалось випромінювання добра по відношенню до ваших пацієнтів, які в тяжку хвилину чекають від вас порятунку. Я бажаю вам і вашим родинам миру, злагоди, достатку і всього найкращого! Будьте здорові, будьте багаті, будьте щасливі, будьте такими, якими ви є! Щоб вас завжди поважали ті пацієнти, яких ви повернули до життя."

Поваги і глибокої шани від світловодців побажав колективу лікарні і її головний лікар ЦРЛ Олег Щербина, а ще віри, оптимізму та натхнення в роботі.

А після слів вдячності та побажань, медики приймали заслужені нагороди: і від обласної державної адміністрації, і від Світловодської міської ради та її виконавчого комітету, і від адміністрації ЦРЛ. А найбільш почесну нагороду в медичній галузі щорічну міську премію ім. заслуженого лікаря України В. Абакумової, в цьому році було вручено завідуючій поліклінічним відділенням ЦРЛ Тетяні Городиській.

І, традиційно, з особливою шаною та повагою присутні вітали ветеранів медичної служби людей, що все своє життя відали служінню найгуманнішої професії в світі.

Шани і поваги від вдячних пацієнтів вам, шановні лікарі!

Шани і поваги від вдячних пацієнтів вам, шановні лікарі!

Шани і поваги від вдячних пацієнтів вам, шановні лікарі!

Дивіться також: Урочистості з нагоди Дня медичного працівника у міському Палаці культури (19:18)
Відеосюжет ТРК "Веселка", Підсумки тижня за 15 червня 2013 року.


Олена Єрунова
Фото: Ігор Котляров

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top