Четвер, 18 квітня 2024
Спорт ТРК ''Веселка''

Березневе свято боксу Новина з фото Новина з відео

Березневе свято боксу29 березня на базі комплексної дитячо-юнацької школи (директор Ірина Мусієнко) відбулись видовищні змагання з боксу на першість КДЮСШ, в яких взяли участь вихованці закладу різних вікових категорій.
Головною особливістю цьогорічних змагань було те, що водночас з демонстрацією бойового мистецтва юні боксери, а разом з ними й шанувальники та батьки, які прийшли підтримати юних боксерів, мали можливість здійснити невеличкий екскурс в історію розвитку боксу у Світловодську.


В перервах між боями головний суддя змагань — головний спеціаліст з питань спорту Василь Мороз — розповідав про наших спортсменів, які досягли значних висот та виступали на всеукраїнських і міжнародних рингах. З особливою гордістю Василь Іванович згадав про особистості, якими пишається наше місто, з-поміж них: чемпіон світу з професійного боксу Костянтин Швець, майстер спорту, кандидат в олімпійську збірну Іван Величко. З’явились на зірковому небосхилі й нові імена — майстер спорту України Карен Пагасян, чемпіон України, неодноразовий чемпіон першості області та всеукраїнських турнірів Олександр Христенко, одним з кращих боксерів України визнано Миколу Крайносвіта.

Приємно, що наша спортивна школа випустила не одне покоління спортсменів високого класу, і зараз вихованці КДЮСШ безкоштовно набувають навиків справжніх боксерів. Тренери-викладачі учасників турніру Олексій Піценко та Олександр Дорошенко вчать своїх підопічних долати суперників не стільки силою, скільки майстерністю та застосовувати набуті знання виключно на ринзі, а не хизуватись силою.

Того дня золоті та срібні призери були нагороджені медалями за волю до перемоги й грамотами управління молоді та спорту. А для наймолодших учасників батьки разом з тренерами організували ще й частування солодощами. Насамкінець заходу Василь Мороз запросив всіх юнаків, які прагнуть стати справжніми чоловіками, приєднатись до спортивних лав, ставши вихованцями відділення боксу.

Березневе свято боксу

Березневе свято боксу

Березневе свято боксу


Відео: ТРК "Веселка"

Підготувала Тетяна Шаповалова
Фото: "Світловодськ вечірній"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top