Четвер, 18 квітня 2024
Спорт ТРК ''Веселка''

Наші баскетболісти у півфіналі! Новина з відео

Світловодці ось-ось здобудуть чергове очкоСвітловодці ось-ось здобудуть чергове очкоТривають тури групового етапу Чемпіонату України з баскетболу серед найдостойніших команд країни серед юнаків 2-тисячного року народження.
Одні із таких достойників, світловодські хлопці КДЮСШ (директор Ірина Мусієнко), яких "веде" їхній тренер Володимир Лисак під матеріальним "патронатом" (за що тренер не оминає щоразу дякувати) власника ТМ "Королівський смак" Віктора Короля, стали вже для маститих — олімпійських резервістів — наче кістка у горлі.


От і цього разу, перебуваючи за результатами трьох турів на другій сходинці у своїй підгрупі "Б", 24-25 березня "провінціали" Лисака, приймаючи у своєму рідному спорткомплексі ім. А. Тузовського два баскетбольні клуби з Донецька і уславлений БК "Азовмаш" із Маріуполя, виграли три гри із трьох. І піднялись в результаті на першу сходинку турнірної таблиці своєї підгрупи, яка складається із 14-ти далеко не останніх команд провідних баскетбольних міст України. І це при тому, зазначає тренер, що дві неслабі команди із Кіровограду "зійшли з траси" ще на початкових турах…

Попереду — півфінал!.. Незабаром відчайдухам Лисака доведеться не на жарт зійтися із шістьма провідними командами групи "А". Але тренер, втім, як і його підопічні, налаштований рішуче.

Наші баскетболісти у півфіналі!
Тренер Лисак інструктує своїх хлопців як здобути більше


Відео: ТРК "Веселка"

Віталій Асауленко
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top