Четвер, 28 березня 2024
Економіка

За 9 місяців підприємства області реалізували своєї продукції на 8,6 млрд. грн.

Підприємства області реалізували промислової продукції (товарів, послуг) у січні-вересні на суму 8588,9 млн.грн.
Із неї продукції добувної та переробної промисловості — на суму 7199 млн. грн. (84% всієї реалізованої продукції). У структурі реалізації 43% припадало на виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, 16% — виробництво та розподілення електроенергії, газу та води, 15% — металургійне виробництво та виробництво готових металевих виробів, 13% — машинобудування.


В обсягах реалізації харчових продуктів та напоїв 62% реалізовано олії та тваринних жирів, 17% — м’яса та м’ясних продуктів; металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів — 92% чавуну, сталі та феросплавів; машинобудування — 33% механічного устаткування, 20% — контрольно-вимірювальних приладів.

Найбільше реалізовано продукції добувної промисловості підприємствами Гайворонського, Кіровоградського, Новоукраїнського, Добровеличківського районів; харчової промисловості — міст Кіровограда, Світловодська, Новомиргородського, Голованівського та Кіровоградського районів; машинобудування — міст Кіровограда та Олександрії.

Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одну особу за січень-вересень 2012р. по області становив 8536 грн., найбільше — у Голованівському районі (39477 грн.), містах Кіровограді (21751 грн.) та Світловодську (17316 грн.).

Новини Кіровоградщини

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top