Вівторок, 23 квітня 2024
Кримінал

Розслідувано дві кримінальні справи по невиплаті зарплати у Світловодську

На загальну суму понад мільйон гривень погашено заборгованість жителям міста Світловодська в результаті розслідування Світловодською міжрайонною прокуратурою двох кримінальних справ по невиплаті заробітної плати.


В одному випадку мова йде про справу відносно арбітражного керуючого державним підприємством "Світловодський комбінат твердих сплавів і тугоплавких металів", з вини якого виникла заборгованість з виплати зарплати працівникам підприємства на суму 960 тис. грн.

На даний час по справі постановлено обвинувальний вирок: даного керівника оштрафовано. А заборгованість по зарплаті погашено ще в ході досудового слідства.

Крім того, розслідувано кримінальну справу стосовно директора комунального підприємства "Світловодський міський водоканал". Протягом 2011-2012 років з вини цього керівника перед 187 працівниками виникла заборгованість із заробітної плати в сумі понад 1,4 млн. грн. Наразі кримінальну справу скеровано до Світловодського міськрайонного суду. В ході її розслідування відшкодовано заборгованість у сумі 290 тис. грн.

Органами прокуратури Кіровоградщини постійно вживаються заходи щодо захисту конституційних прав громадян на працю.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top