Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Світловодськими рибними підприємствами зацікавились іноземні інвестори

Світловодськими рибними підприємствами зацікавились іноземні інвестори21 липня у Світловодську побував віце-голова правління Варшавського оптового ринку сільськогосподарської продукції "Броніше" Кшиштоф Карпа.
Разом з поляком до міста завітали й представники облдержадміністрації, мета перебування — ознайомлення з територією та роботою рибних підприємств.
^ Реклама ^

Польський представник Варшавського оптового ринку, який на українському ринку працює вже 7 років, розглядає можливість розташування на території Кіровоградської області підприємства європейського рівня, тим більше, що завдяки губернатору Сергію Ларіну, який проводить активну політику щодо залучення іноземного капіталу, область стає все більш привабливою для іноземних інвесторів. Світловодськом Кшиштоф Карпа зацікавився не випадково: зручне розташування поруч з водними ресурсами та значні обсяги вилову риби роблять місто цілком привабливим для інвестицій. У нашому місті зареєстровано 6 водних господарств, за минулий рік вилов риби склав 222 тонни, в цьому році вже виловили 329 тонни.

Світловодськими рибними підприємствами зацікавились іноземні інвестори

У Світловодську делегація зустрілась з начальником управління економіки Світловодського міськвиконкому Наталією Гаврилюк та керівниками водних підприємств, поспіль гості ознайомились з територією міста та побували на самих рибних підприємствах. Відповідаючи на питання про майбутню співпрацю пан Кшиштоф Карпа зазначив:
"Нас цікавить не тільки можливість створення оптового ринку риби, а й будівництво переробного підприємства, цілком можливо що таке підприємство ми побудуємо саме на вашій території".

Світловодськими рибними підприємствами зацікавились іноземні інвестори

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top