Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

"Славутич Еліт-Тур": Тут починається Світ!

"Славутич Еліт-Тур": Тут починається Світ!Відродження в новій якості… Взяти краще з минулого і доповнити кращим у майбутньому.
Ми мріємо про відомі та престижні місця планети, рівняємося на країни Європи та забуваємо, що світ починається тут. Тут де ми живемо, народжуємо та виховуємо дітей, дбаємо про батьків, творимо сьогодення.
^ Реклама ^

Асоціація молоді Кіровоградщини "Златопілля" протягом п’яти років, сповідуючи філософію регіонального патріотизму, займається популяризацією культури, традицій та звичаїв жителів краю, природних та історично привабливих місць. Так ми реалізовали проекти: фестиваль української народної творчості "Степограй" у Добровеличківському районі, фестиваль військово-патріотичної пісні "Слава" у Новоархангельському, фестиваль авторської пісні "Лісова пісня" у Маловисківському, "Kirovograd rock fest" у м. Кіровоград, Центр розвитку зеленого туризму "Степограй" в с. Карбівка. На Світловодщині провели "Світловодськ рок фест", концерт гурту "Мандри", Обласні відкриті табірно-польові збори "Центральний щит 2012", обласний семінар з розвитку зеленого туризму.

Та цього мало… Сьогодні, спільно з адміністрацією ФАТ "Кіровоградтурист" Пансіонат "Славутич", ми працюємо у напрямку популяризації нашої славної Надніпрянщини, показувати її жителям красу України, організації змістовного дозвілля молоді, розвитку сільського зеленого туризму…

Долучайтеся і разом ми доведемо, що тут починається Світ!

З повагою,
Голова АМК "Златопілля"
Микола Середенко


095 009 30 04
098 294 94 73
mvs7979@rambler.ru

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top